20 Noiembrie

Adăugat de pe data de noiembrie 20, 2023

  • Consiliul Județean Cluj și Compania de Apă Someș au finalizat lucrările de extindere a rețelei de canalizare menajeră pe trei străzi din municipiul Cluj-Napoca: Haller Karoly, Galaction Liviu Munteanu și Nicolae Pătrașcu. Lucrările pe cele trei străzi au vizat extinderea canalizării menajere pe o lungime cumulată de cca. 1.050 metri, cu peste 290 metri de conducte de racord la consumatori. De asemenea, de-a lungul noii rețele au fost montate 33 de cămine de vizitare. Investiția a fost în valoare de aproape 2,5 milioane lei.
  • Iubitorii de plante vor putea beneficia de vizite ghidate la Sera Plantelor Suculente a Grădinii Botanice din Cluj, în cadrul evenimentului „Ziua Porților Deschise”, de astăzi până în 24 noiembrie. În aceste zile, tururile ghidate de 40 – 50 minute, din interiorul Complexului de Sere Mari, vor fi din oră în oră, în intervalul orar 10-15. Datorită caracterului special al acestor sere, grupele admise la o vizită vor fi formate din maxim 20 persoane.
  • Târgurile de Crăciun emblematice din Vestul Europei și-au deschis deja porțile. Românii dornici de un city-break de iarnă pot zbura spre destinația favorită, chiar de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, rapid și confortabil, transmit reprezentanții aeroportuluiPrintre destinațiile recomandate se numără: Viena, Budapesta, Londra, Munchen și Bruxelles. Reamintim faptul că anul acesta la Cluj-Napoca fi două târguri de Crăciun, dar și un patinoar. Târgul de Crăciun din Piața Unirii se va deschide în 24 noiembrie și va rămâne funcțional până în prima zi a anului viitor. Târgul de Crăciun de la Sala Sporturilor și patinoarul, vor fi deschise în data de 1 decembrie, patinoarul rămânând deschis până la mijlocul lunii februarie.
  • Centrul Meteorologic Transilvania Nord anunță că astăzi în județul Cluj vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse ziua și în prima parte a nopții va ploua. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 8 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 6 grade Celsius.

Continue reading

Next post

21 Noiembrie


Thumbnail
Previous post

17 Noiembrie


Thumbnail
Current track

Title

Artist

Background