12 Februarie

Adăugat de pe data de februarie 12, 2024

  • Spitalul Clinic de Boli Infecțioase a obținut avizul Ministerului Sănătății pentru suplimentarea liniilor de gardă aprobate cu câte o linie de gardă continuă în specialitățile Radiologie și Imagistică Medicală, respectiv Medicină de laborator. Cele două linii de gardă continuă sunt necesare în contextul în care spitalul a obținut deja avizul Ministerului Sănătății pentru înființarea unui Compartiment de Primiri Urgențe de Specialitate. Asigurarea unui acces continuu la investigațiile imagistice și de laborator, prin servicii proprii, va crește promptitudinea diagnosticului și, implicit, inițierea tratamentului specific. În acest fel, va spori calitatea și eficiența actului medical și se va îmbunătăți prognosticul pacienților. Liniile de gardă vor deveni funcționale, odată cu începerea activității în cadrul Compartimentului Primiri Urgențe de Specialitate.

 

  • Campania ,,Din grijă pentru tine” își deschide porțile anul acesta la Cluj-Napoca și oferă GRATUIT consultații de bază și ecografii pentru mii de persoane, în perioada 25-27 februarie, între orele 10:00 și 18:00, la BT ArenaPentru a beneficia de o serie de analize primare și alte proceduri medicale este nevoie de programare prealabilă care se poate face începând de astăzi, pe site-ul dingrijapentrutine.ro sau telefonic, la 0376 506 070. Evenimentul este organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, în parteneriat cu Prefectura Cluj.

 

  • Ieri, la Centrul de Cultură Urbană Casino din Parcul Central Simion Bărnuțiu a avut loc conferința ”Dragostea nu este o întâmplare”. Speakeri la acest eveniment au fost familia Ban Adi și Ema, consilieri maritali de peste 20 de ani și autori ai cărtii ”Vreau să mă căsătoresc”. Colega mea, Carmen Mureșan a fost prezentă la acest eveniment, de unde ne aduce câteva detalii. Conferința ”Dragostea nu este o întâmplare” a fost organizată de Marriage Week România, cu sprijinul Primăriei și a Consiliului Local Cluj Napoca.

 

  • Centrul Meteorologic Transilvania Nord anunță că astăzi în județul Cluj vremea va fi caldă pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros dupa-amiaza și noaptea, când pe arii extinse, temporar, se vor semnala ploi șaverse, posibil însoțite izolat de descărcări electrice. Pe crestele montane înalte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 16 grade Celsius, iar cele minime între 4 și 6 grade Celsius.

Continue reading

Next post

13 Februarie


Thumbnail
Previous post

9 Februarie


Thumbnail
Current track

Title

Artist

Background